Specialistische schoonmaak

Specialistische schoonmaak

Onze expertise in schoonmaken voor de zakelijke markt gaat verder dan kantoorpanden.

Specialistische schoonmaak zakelijke markt

Onze expertise in schoonmaken voor de zakelijke markt gaat verder dan kantoorpanden. Mams Cleaning & Services werkt daarnaast veel voor makelaars en aannemers. Wij beschikken over verschillende expertises. Zie hieronder uw wensen op een rij:

Vloeren

Vloeren zijn duur om te vervangen. Zeker bedrijven die veel bezoekers ontvangen of die veel collega's hebben rondlopen, weten hoe snel vloeren slijtage vertonen. Daarom is het verstandig ze goed te onderhouden. En laat dit nu net een van onze specialismen zijn. Wij schrobben, schuren en zetten houten vloeren in de was. Ook marmer-, linoleum- en marmoleumvloeren hebben voor ons geen geheimen meer. Wij zien het een uitdaging die weer in goede staat te herstellen en hebben alle expertise hiervoor in eigen huis.

Daarnaast zijn wij expert op het gebied van vloeronderhoud en -schoonmaak in publieke ruimtes. Hierbij kunt u denken aan roltrappen, betonvloeren, visgraatparket, cementtegels, stoffelvloeren, natuurstenen vloer(tegels), keramische parkettegels en vloerbedekking. Ook kunnen wij bedrijven helpen bij het onderhoud van gietvloeren. Of deze nu van steenkorrel,polyurethaan (elastisch) of cementgebonden zijn: wij weten hoe we ze schoon krijgen en onderhouden. Ook voor onderhoud van vloeren van vinyl, epoxy, linoleum, kurk of laminaat zijn bedrijven bij ons aan het juiste adres! Kom met ons in contact, of vraag een offerte op maat.

Meer weten over de mogelijkheden? Neem contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende offerte op maat aan.

Alles op maat voor uw bedrijf

Bij veel bedrijven en organisaties komen wij dagelijks over de vloer om schoon te maken. Ook bedrijven die ons liever op periodieke basis inschakelen, helpen wij graag. Neem dus gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak. Wij kijken dan wat uw wensen zijn en gebruiken onze ruime ervaring om u te adviseren wat nodig en mogelijk is. U ontvangt vervolgens een gedetailleerd rapport met daarin een realistisch werkprogramma. Uiteraard bespreken we dat met u zodat het uiteindelijk helemaal op uw wensen en kantoorpand is toegesneden.

Mams Cleaning & Services

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Neem dan gerust contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.