Bedrijven

Bedrijven

Bent u op zoek naar een betrouwbaar, professioneel schoonmaakbedrijf voor uw organisatie? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Betrouwbare partner bedrijven en kantoren

Bent u op zoek naar een betrouwbaar, professioneel schoonmaakbedrijf voor uw organisatie? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Iedere vorm is mogelijk. Onze collega's maken met even veel plezier en oog voor detail dagelijks uw kantoorpand schoon als dat zij een beursvloer of evenementenlocatie onder handen nemen.

Schoonmaken en onderhoud interieur bedrijven en kantoren (dagelijks en periodiek)

Mams Cleaning & Services is sinds de oprichting in 2002 gespecialiseerd in de zakelijke markt. Daardoor weten we precies wat onze opdrachtgevers belangrijk vinden: maatwerk. Dat leveren wij dan ook altijd. Geen klus zo groot of wij kunnen hem aan.

Neem dus gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak. Wij kijken dan wat uw wensen zijn en gebruiken onze ruime ervaring om u te adviseren wat nodig en mogelijk is. U ontvangt vervolgens een gedetailleerd rapport met daarin een realistisch werkprogramma. Uiteraard bespreken we dat met u zodat het uiteindelijk helemaal op uw wensen en kantoorpand is toegesneden.

Mams Cleaning & Services

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Neem dan gerust contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.