Mimouna El-Hallaoui

Mimouna El-Hallaoui

Directeur

Mimouna El-Hallaoui heeft ruim 31 jaar ervaring in de schoonmaakbranche, eerst in loondienst en sinds 2003 als zelfstandig ondernemer. Mimouna deed haar uitgebreide knowhow dus op in de praktijk, voordat ze haar eigen bedrijf startte. Ze is gewend als problemsolver te werk te gaan: ze is net zo lang met een probleem bezig tot er een oplossing is. Mimouna denkt met haar klanten mee en levert maatwerk. Ze ziet in één oogopslag wat er precies nodig is om aan de wensen van de klant te voldoen en deze zelfs te overtreffen.

Als directeur en oprichter van Mams Cleaning & Services neemt zij met minder dan een 10 geen genoegen. Dat geldt uiteraard voor de kwaliteit van het schoonmaakwerk, maar ook voor hoe zij met haar personeel en duurzaamheid omgaat. Ze is pas tevreden als haar medewerkers hun werk fluitend en fit doen en investeert daar dan ook met liefde in. Dat werkplezier gunt ze ook mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Daarom is ze altijd op zoek naar klanten die dit personeel een kans bieden weer aan de slag te gaan.

Mimouna is zich als geen ander bewust van de impact die schoonmaakmiddelen op het milieu kunnen hebben. De keuze om met 100% ecologische middelen te werken was voor haar dan ook vanzelfsprekend. Klanten roemen haar warme persoonlijkheid, onderscheidende service en oog voor detail. ‘Vriendelijk als het kan, zakelijk als het moet’ is niet voor niets haar motto.

Mohamed Bentalab

Mohamed Bentalab

Calamiteiten/technisch specialist

Voor Mohamed, calamiteiten- en technisch specialist, zijn klantgerichtheid en flexibiliteit vanzelfsprekende pijlers onder hun schoonmaakservice. Werkt u samen met Mohamed, verwacht dan persoonlijk, klantvriendelijk contact en een afspraak-is-afspraakinstelling. Hij verstaat het vak van de techneut en leidt daardoor met succes de 24/7 bereikbare calamiteitendienst.

Snel handelen en denken in oplossingen vormen hierin zijn geheim tot succes. Daarnaast weten klanten hem te vinden voor maatwerkadvies over zijn tweede specialiteit; vloeronderhoud. Marmer, graniet, hout … Ze hebben een speciale handleiding die voor Mohamed geen geheimen kent. Dit technisch brein achter Mams leeft zijn leven alsof iedere dag zijn laatste kan zijn, en biedt service van hetzelfde niveau.

Esther Bausch

Esther Bausch

Office Manager

Esther werkt al meer dan een decennium bij Mams Cleaning en Services en bouwde ons bedrijf mede op en uit vanachter de schermen. Als u ons belt, is de kans groot dat u haar aan de lijn krijgt. Esther regelt namelijk alle interne zaken. Dankzij het scherpe overzicht dat zij vanuit ons hoofdkantoor houdt, hebben onze andere collega’s op locatie hoofd en handen vrij om topkwaliteit te leveren.

Haar warme persoonlijkheid, gevoel voor humor en ‘kan-niet-bestaat-niet-mentaliteit’ worden gewaardeerd door zowel klanten als collega’s.

Jamila El Hallaoui

Jamila El Hallaoui

Rayon Manager

Onze schoonmakers leveren dagelijks topprestaties bij bedrijven. Dat doen ze bovendien -over het algemeen- zingend. Het geheim van Mams Cleaning & Services voor die gemotiveerde, goed opgeleide collega’s heet Jamila. Zij is onze vrouw in het veld (op haar kaartje staat Rayon Manager) en is dagelijks op pad om collega’s op te leiden en te coachen en om de kwaliteit bij klanten scherp in het oog te houden.

Jamila kent zelf de fijne kneepjes van het schoonmaakvak, wat goed van pas komt bij onze doelstelling om collega’s fit te houden. Zij weet uit ervaring welke arbeidsbelastende gevaren zich kunnen voordoen. Zij coacht collega’s daarom gevraagd en ongevraagd over het voorkomen van fysieke (over)belasting en geeft tips hoe zij de kwaliteit bij de klant naar een nóg hoger plan kunnen tillen.