Vloeronderhoud en schoonmaak

Vloeren zijn duur om te vervangen. Zeker bedrijven die veel bezoekers ontvangen of die veel collega’s hebben rondlopen, weten hoe snel vloeren slijtage vertonen. Daarom is het verstandig ze goed te onderhouden. En laat dit nu net een van onze specialismen zijn. Wij schrobben, schuren en zetten houten vloeren in de was. Ook marmer-, linoleum- en marmoleumvloeren hebben voor ons geen geheimen meer. Wij zien het een uitdaging die weer in goede staat te herstellen en hebben alle expertise hiervoor in eigen huis.

Daarnaast zijn wij expert op het gebied van vloeronderhoud en -schoonmaak in publieke ruimtes. Hierbij kunt u denken aan roltrappen, betonvloeren, visgraatparket, cementtegels, stoffelvloeren, natuurstenen vloer(tegels), keramische parkettegels en vloerbedekking. Ook kunnen wij bedrijven helpen bij het onderhoud van gietvloeren. Of deze nu van steenkorrel,polyurethaan (elastisch) of cementgebonden zijn: wij weten hoe we ze schoon krijgen en onderhouden. Ook voor onderhoud van vloeren van vinyl, epoxy, linoleum, kurk of laminaat zijn bedrijven bij ons aan het juiste adres! Kom met ons in contact, of vraag een offerte op maat.

Offerte aanvraag Mam’s Cleaning & Services 1Kom in contact Mam’s Cleaning & Services 1

 

 

 

Mam’s Cleaning & Services roltrap schoonmaak en onderhoud Mam’s Cleaning & Services harde vloeren schoonmaakMam’s Cleaning & Services is expert op het gebied van vloer onderhoud en schoonmaak voor uw parket