Over Mams Cleaning

Waar wij voor staan

Betrouwbaarheid en professionaliteit. Dat is waaraan onze zakelijke klanten de meeste waarde hechten én wat ze het meest waarderen in ons. Die professionaliteit maken we waar doordat we al jaren op hoog niveau in de zakelijke markt werken. Ook hebben wij uitsluitend goedopgeleide schoonmakers in dienst die allemaal een RAS-schoonmaakcertificaat hebben. Zij komen met grote regelmaat over de vloer bij bedrijven en dus is het cruciaal dat zij ook betrouwbaar zijn. We screenen onze collega’s daarom zorgvuldig en zorgen dat zij een band met onze klanten opbouwen. Dat werkt wel zo prettig samen.  

Hoe wij dat aanpakken

Maatwerk is de basis in alles wat wij doen. Dit betekent dat u nooit een standaardoplossing voor uw vraag krijgt en dat wij niet snel zeggen ‘dat iets niet kan’. Met nieuwe opdrachtgevers bespreken we graag uitgebreid hun wensen. Ook adviseren wij zelf (on)gevraagd hoe het schoonmaakproces binnen uw organisatie kan verbeteren. U ontvangt altijd eerst een gedetailleerd rapport met een realistisch werkprogramma. Uiteraard bespreken we dat met u zodat u weet waar u aan toe bent.

Daarnaast hechten we grote waarde aan kwaliteit, en daarbij is uw mening leidend. Daarom evalueren we regelmatig hoe u onze dienstverlening ervaart. Bovendien zorgen wij er vanzelfsprekend voor dat al onze schoonmakers door een grondige screening zijn gegaan, een pasje hebben en bekend zijn bij onze klanten. U wilt immers wel weten wie er in uw kantoorpand rondloopt.

.

Offerte aanvraag Mam’s Cleaning & Services 1

Kom in contact Mam’s Cleaning & Services 1

 

 

MVO

Veel bedrijven zeggen dat ze Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) belangrijk vinden. Wij ook, en daarnaast maken we het ook echt wáár. Dat doen we via drie sporen:

  • Wij geloven dat tevreden collega’s een essentiële voorwaarde zijn voor tevreden opdrachtgevers. Daarom vinden we het belangrijk dat collega’s met plezier naar hun werk gaan. Zij krijgen daarom uitgebreide opleidingsmogelijkheden.
  • Behalve werkplezier, is ook de gezondheid van onze collega’s een speerpunt. Daarom houden we de Arbowet goed in de gaten: al onze medewerkers werken ergonomisch. Ook letten we er scherp op dat ze niet werken met producten die schadelijk zijn voor hun gezondheid. Dit duurzame personeelsbeleid werpt zijn vruchten af. Onze collega’s zijn tevreden, zelden ziek en blijven jarenlang bij ons werken.
  • Daarnaast streven wij naar een minimale belasting van het milieu in onze bedrijfsvoering. We werken uitsluitend met 100% ecologische schoonmaakproducten.

Mimouna El-Hallaoui heeft ruim 31 jaar ervaring in de schoonmaakbranche, eerst in loondienst en sinds 2003 als zelfstandig ondernemer. Mimouna deed haar uitgebreide knowhow dus op in de praktijk, voordat ze haar eigen bedrijf startte. Ze is gewend als problemsolver te werk te gaan: ze is net zo lang met een probleem bezig tot er een oplossing is. Mimouna denkt met haar klanten mee en levert maatwerk. Ze ziet in één oogopslag wat er precies nodig is om aan de wensen van de klant te voldoen en deze zelfs te overtreffen.